Okul müdürümüz Medine ŞAHBAZ'ın yürütücülüğünü yaptığı ''Daha Güzel Yarınlara'' e-Twinning projesi sürüyor

Çocuklarla Daha Güzel Yarınlara diyerek okulumuzda eTwinning projesi başlamıştır. Projemiz: Erken çocukluk döneminde yaşanan duygular ve davranışlar yaşam boyu kalıcı izler bırakmaktadır. Bu izler ne kadar olumlu olursa çocukların yaşantıları da o kadar güzel geçecektir. Çünkü Kötü muameleye maruz kalmanın, çocuğu yaşam boyu etkilediği ve onarılması güç sonuçlara neden olduğu; ruhsal sorunlara, tıbbi ve psikiyatrik bozukluklara yol açtığı görülmektedir. Bunlardan dolayı projede; çocukların; duygularını tanıma, duygu ve davranış yönetimi, kendini koruma, iletişim ve kendilerini ifade edebilme becerilerini kazandırmak amaçlanmaktadır. Okul müdürümüz Medine ŞAHBAZ'ın  kuruculuğunu yaptığı projeye öğretmenimiz Elif MERT ve Cumhuriyet Anaokulu Çamlıbel Kız Meslek Lisesi eşlik etmektedir.

06.05.2022 285

06-05-202206-05-202206-05-2022